image-1

In de afgelopen 38 dertig jaar ben ik in verschillende bedrijven werkzaam geweest en heb  het vak van orthopedisch schoentechnicus tot in de finesses, van werkplaats tot paskamer geleerd. Zoals ik in 1977 geïnspireerd raakte door een televisiedocumentaire over orthopedisch schoeisel en vervolgens koos voor dit vak, zo wil ik ook u medewerkers inspireren.

Door mijn ervaring met het lesgeven en begeleiden van leerlingen gecombineerd met mijn uitgebreide vakkennis en werkervaring ben ik in staat om de kennis en de liefde voor het vak op een professionele wijze over te brengen op uw medewerkers.

Sinds de start van het project Branche Cursorisch Beroepsonderwijs ben ik betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van deze  branchecursussen en vervolgcursussen. Maatwerk in Opleiding is het eerste opleidingsbedrijf dat de erkenning heeft gekregen van NVOS-Orthobanda en mag zich erkend NVOS-Orthobanda opleider noemen.

Voor diverse bedrijven heb ik  trainingen en coachingstrajecten georganiseerd om het kennis- en vaardighedenniveau van het personeel op een nog hoger niveau te tillen.

Het opstellen van opleidingsplannen voor individuele werknemers  is, een voor de orthopedische schoentechniek nieuwe manier van werken die tot betere resultaten leidt. Ik kan deze opleidingsplannen voor uw werknemers met u en uw werknemer opstellen, begeleiden en organiseren.

DIPLOMAgetuigschrift Fontysnvos logo -erkend opleider