nvos logo -erkend opleider

Aanleiding

De leden van NVOS-Orthobanda hebben in 2014 gekozen voor de ontwikkeling en de uitvoering van het Branche Cursorisch Beroepsonderwijs. Maatwerk in Opleiding is nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze Branchecursussen.

Maatwerk in Opleiding verzorgt de volgende Branchecursussen. 

Branchecursus Inschrijvingen Start Branchecursus examen
Leesten maken basis 17 januari 2023 20 juni 2023
Leesten maken complex 1 17 januari 2023 20 juni 2023 
Supplementen maken basis 3 gestart  1 november 2022
Supplementen maken complex  3 gestart  1 november 2022
Onderwerk maken basis      
belangstelling  20 januari 2023 23 juni 2023
Maatnemen 2 complex

  13 december 2022 8 april 2023
       
Maatnemen 1 basis 4 21 juni 2022  12 november 2022
       
       
       
       

Achter de betreffende cursus staat het huidige aantal inschrijvingen. Iedere cursus heeft een minimaal aantal van 4 of 5 deelnemers waarbij de cursus van start gaat. Wanneer u zich inschrijft hou ik u op de hoogte van het wel of niet door gaan van de cursus.

Bij een aantal cursussen staat “belangstelling”. Dit betekent dat er vanuit bedrijven en cursisten belangstelling is voor de betreffende cursus. maar dat er nog geen inschrijvingen zijn. Ik  ben dan wel op zoek naar meer deelnemers. Mocht u ook geïnteresseerd zijn laat mij dat dan weten.  contact

Mocht u een in-company traject van een betreffende branchecursus willen. Kunt u altijd met mij contact opnemen.

Bovenstaande cursussen worden door maatwerk in Opleiding verzorgd. Voor andere Branchecursussen kunt u contact opnemen met de organisator van de betreffende cursus. een lijst hiervan is te vinden op de website van NVOS-Orthobanda.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van deze cursussen en wilt u meer informatie. Op de pagina contact kunt u uw vraag stellen.

Wilt u zich inschrijven voor een Branchecursus, klik dan op inschrijfformulier

Op de pagina’s hiernaast kunt u informatie vinden over het cursusaanbod van Maatwerk in Opleiding en de werkwijze van de cursussen.